JADŁOSPIS
| Data | I śniadanie | II śniadanie | Obiad | Kolacja |
| Poniedziałek 03.11.2025 r. | Chleb, pasztet drobiowy, ogórek, herbata 1 | Bułka z wędliną i ogórkiem, herbata, jabłko 1 | Zupa jarzynowa z makaronem, placki ziemniaczane, gulasz wieprzowy, ogórek konserwowy, kompot 1,5,6 | Chleb, masło, wędlina, sałatka z pomidorów i cebuli, herbata 1,5 |
| Wtorek 04.11.2025 r. | Chleb, jajecznica na maśle, pomidor, herbata 1,2,5 | Bułka z masłem i dżemem, mleko 1 | Zupa brokułowa z makaronem, ziemniaki, nuggetsy z kurczaka w płatkach kukurydzianych, surówka białej kapusty i pietruszki, kompot 1,2,5,6 | Makaron z jabłkami, herbata 1,5 |
| Środa 05.11.2025 r. | Chleb, parówki drobiowe, ketchup, pomidor, herbata 1 | Bułka z serem żółtym i sałatą, herbata 1,5 | Zupa meksykańska z ziemniakami, pierogi leniwe z masłem, kompot 1,2,5,6 | Zapiekanka ziemniaczana z warzywami i kiełbasą, herbata 5,6 |
| Czwartek 06.11.2025 r. | Sałatka gyros, chleb, herbata 1,2,5 | Bułka z wędliną i pomidorem, herbata 1 | Zupa pomidorowa z ryżem, ziemniaki roladki schabowe z pieczarkami w sosie własnym, surówka z kapusty pekińskiej, marchewki i jabłka, kompot 1,5,6 | Chleb, kabanos drobiowy, ketchup, pomidor, herbata 1,5 |
| Piątek 07.11.2025 r. | Chleb, twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, herbata 1,5 | Mleko z płatkami, banan 1,2,3,5 | Zupa fasolowa z makaronem, ziemniaki, filet z miruny w sosie porowym, brokuł gotowany, kompot 1,2,3,5,6 | ———- |
Alergeny występujące w naszych posiłkach:
- Zboża zawierające gluten
- Jaja i produkty pochodne
- Ryby i produkty pochodne
- Orzechy
- Mleko i produkty pochodne
- Seler