Menu Zamknij

Jadłospis

DataI śniadanieII śniadanieObiadKolacja
Poniedziałek 13.01.2025 r. Chleb, masło, ser żółty, pomidor,  herbata
1,5
Bułka z wędliną, i pomidorem, herbata, jabłko
1
Kapuśniak z ziemniakami, gulasz wieprzowy, kasza, ogórek konserwowy, kompot 1,5,6Makaron z serem, herbata
1,5  
Wtorek 14.01.2025 r.Chleb, pasta z jaj ze szczypiorkiem, herbata  1,2,5  Bułka z pasztetem drobiowym  i ogórkiem, herbata  1Zupa ogórkowa z ziemniakami, ziemniaki, roladki drobiowe z pieczarkami i serem żółtym w sosie własnym, surówka z marchewki i jabłka, kompot 1,2,5,6Chleb, sałatka zimowa (jaja, kukurydza, fasola czerwona, ser żółty, papryka czerwona, cebula), herbata
1,2,5
Środa 15.01.2025 r.Chleb, parówki drobiowe, ketchup, pomidor, herbata
1
Bułka z masłem, serem żółtym i sałatą, kakao, mandarynka
1,5
Barszcz biały z ziemniakami, pierogi z mięsem, kompot 1,5,6Chleb, masło, wędlina, ser żółty, ogórek, herbata, herbata
1,5
Czwartek  
16.01.2025 r.
Chleb, masło, wędlina, pomidor,  herbata, napój mleczny z żywymi kulturami bakterii
1,5
Bułka z salcesonem drobiowym i ogórkiem , herbata
1  
Zupa pomidorowa z ryżem, ziemniaki, kotlet mielony, buraki na gorąco, kompot   1,2,5,6Chleb, kiełbasa z pieca, ketchup, herbata
1
Piątek 17.01.2025 r.Chleb, twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, herbata, banan
1,5
Bułka z masłem, i dżemem, kakao herbata
1,5
Krem z zielonego groszku z grzankami, filet z miruny w sosie porowym, ziemniaki, surówka białej kapusty z pietruszką, kompot
1,2,3,5
      ———-

Alergeny występujące w naszych posiłkach:

  1. Zboża zawierające gluten
  2. Jaja i produkty pochodne
  3. Ryby i produkty pochodne
  4. Orzechy
  5. Mleko i produkty pochodne
  6. Seler