JADŁOSPIS
| Data | I śniadanie | II śniadanie | Obiad | Kolacja |
| Poniedziałek 24.11.2025 r. | Chleb, pasztet drobiowy, ogórek, herbata 1 | Bułka z wędliną i pomidorem, herbata, jabłko 1 | Krupnik z kaszą, kotlet schabowy, ziemniaki, kapusta gotowana, kompot 1,2,5,6 | Ryż z jabłkami, herbata 1,5 |
| Wtorek 25.11.2025 r. | Chleb, masło, jajko, pomidor, herbata 1,2,5 | Bułka z serem żółtym i sałatą, jogurt pitny owocowy 1,5 | Rosół z makaronem, noga z kurczaka duszona, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej, papryki i kukurydzy, kompot 1,2,5,6 | Chleb, masło, wędlina, ogórek, herbata 1,5 |
| Środa 26.11.2025 r. ANDRZEJKI | Chleb, parówki drobiowe, ketchup, pomidor, herbata 1 | Mleko z płatkami, drożdżówka, mandarynka, herbata 1,2,5 | Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym, gołąbki w sosie pomidorowym, kompot 1,5,6 | Zapiekanka ziemniaczana z warzywami i boczkiem, herbata 1,5 |
| Czwartek 27.11.2025 r. | Chleb, sałatka jarzynowa, wędlina, herbata 1,2,5 | Bułka z pasztetem pieczonym i ogórkiem, herbata, banan 1 | Zupa pomidorowa z makaronem, roladki drobiowe z pieczarkami i papryką w sosie własnym, ziemniaki, surówka z białej kapusty Colesław, kompot 1,2,5,6 | Chleb, jajecznica na maśle, herbata 1,2,5 |
| Piątek 28.11.2025 r. | Chleb, masło, dżem, kawa zbożowa 1,5 | Bułka z pastą z sera białego i tuńczyka ze szczypiorkiem, herbata 1,3,5 | Barszcz czerwony z grochem „jaśkiem”, naleśniki z serem, owocami i bitą śmietaną, kompot 1,2,5,6 | ———- |
Alergeny występujące w naszych posiłkach:
- Zboża zawierające gluten
- Jaja i produkty pochodne
- Ryby i produkty pochodne
- Orzechy
- Mleko i produkty pochodne
- Seler