Menu Zamknij

Jadłospis

I śniadanieII śniadanieObiadKolacja
Poniedziałek
18.11.2024 r.
Chleb, pasztet drobiowy, ogórek konserwowy, herbata
1
Bułka z salcesonem drobiowym i ogórkiem, herbata
1
Zupa pomidorowa z lanym ciastem,                 ziemniaki, kotlet schabowy, kapusta kiszona gotowana, kompot
1,2,5,6
Zapiekanki z pieczarkami i serem żółtym, ketchup herbata
1,5
Wtorek
19.11.2024 r.
Chleb, masło, wędlina, pomidor, herbata
1,5
Bułka z  pastą z jajeczną ze szczypiorkiem,  herbata
1,2,5
Rosół z makaronem, noga z kurczaka z pieca, ziemniaki, surówka z selera, marchewki i jabłka,
kompot
1,2,5,6
Spaghetti z mięsem i sosem pomidorowym, herbata
1,2,5
Środa
20.11.2024 r.
Chleb, masło, ser żółty, sałatka z pomidorów i cebuli, herbata
1,5
Bułka z wędliną i sałatą, herbata
1
Krem z dyni z grzankami, ziemniaki, kotlet mielony, buraki na gorąco, kompot
1,2,5,6
Chleb, parówki drobiowe, ketchup, pomidor, herbata
1
Czwartek
21.11.2024 r.
Chleb, twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, herbata
1,5
Grysik na mleku z musem truskawkowym, jabłko
1,5
Zupa ogórkowa z ziemniakami, filet z kurczaka w sosie porowym, ryż prażony, surówka z białej kapusty-Colesław, kompot
1,5,6
Chleb, sałatka z tuńczyka, jaj, ogórka konserwowego, kukurydzy i sera żółtego, herbata
1,2,3,5
Piątek
22.11.2024 r.
Chleb, masło, dżem truskawkowym, kakao
1,5
Bułka z masłem,  serem żółtym i pomidorem, herbata
1,5
Barszcz czerwony z grochem „jaśkiem”, pierogi ruskie,
kompot
1,2,5,6
———-

Alergeny występujące w posiłkach:

  1. Zboża zawierające gluten
  2. Jaja i produkty pochodne
  3. Ryby i produkty pochodne
  4. Orzechy
  5. Mleko i produkty pochodne
  6. Seler