Menu Zamknij

Jadłospis

JADŁOSPIS

DataI śniadanieII śniadanieObiadKolacja
Poniedziałek  31.03.2025 r.Chleb, pasztet drobiowy, ogórek, herbata
1  
Bułka z wędliną i pomidorem, herbata, jabłko
1  
Zupa ziemniaczana z boczkiem, ryż prażony, filet z indyka w sosie śmietanowym, fasolka szparagowa, kompot
1,5,6
Chleb, jajko w majonezie ze szczypiorkiem, herbata
1,2,5  
Wtorek 01.04.2025 r.Chleb, parówki drobiowe, ketchup, pomidor, herbata
1  
Bułka z pasztetem pieczonym i ogórkiem, herbata
1    
Zupa ogórkowa z ziemniakami, kotlet z polędwiczek wieprzowych panierowany,                 ziemniaki, kapusta kiszona gotowana, kompot
1,2,5,6
Naleśniki z dżemem truskawkowym, herbata
1,2,5  
Środa 02.04.2025 r.Chleb, masło, wędlina, pomidor, herbata
1,5  
Grysik na mleku z musem truskawkowym, herbata, banan
1,5
Zupa pomidorowa z ryżem, stek z cebulą z pieca, ziemniaki, marchewka duszona na masełku w sosie własnym, kompot
1,2,5,6  
Chleb, kiełbasa z pieca, ketchup, pomidor, herbata
1,5
Czwartek 03.04.2025 r.Chleb, sałatka jarzynowa, wędlina, herbata
1,5  
Bułka z wędliną i pomidorem, herbata, gruszka
1
Zupa brokułowa z ziemniakami, gulasz wieprzowy, kopytka, ogórek kiszony, kompot
1,2,5,6
Zapiekanka makaronowa z  mięsem mielonym, sosem pomidorowym i mozarellą, herbata
1,2,5
Piątek 04.04.2025 r.Chleb, twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, herbata, jogurt pitny owocowy
1,5
Bułka z masłem, serem żółtym i sałatą, herbata
1,5
Zupa z przecieranego groszku z grzankami, filet z miruny panierowany, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej i papryki, kompot
1,2,3,5,6 
      ———-

Alergeny występujące w naszych posiłkach:

  1. Zboża zawierające gluten
  2. Jaja i produkty pochodne
  3. Ryby i produkty pochodne
  4. Orzechy
  5. Mleko i produkty pochodne
  6. Seler