Menu Zamknij

JADŁOSPIS

DataI śniadanieII śniadanieObiadKolacja
Poniedziałek  24.11.2025 r.Chleb, pasztet drobiowy, ogórek, herbata   1Bułka z wędliną i pomidorem, herbata, jabłko   1Krupnik z kaszą, kotlet schabowy, ziemniaki, kapusta gotowana, kompot 1,2,5,6Ryż z jabłkami, herbata   1,5
Wtorek 25.11.2025 r.Chleb, masło, jajko, pomidor, herbata   1,2,5    Bułka z serem żółtym i sałatą, jogurt pitny owocowy   1,5Rosół z makaronem, noga z kurczaka duszona,                 ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej, papryki i kukurydzy, kompot 1,2,5,6Chleb, masło, wędlina, ogórek, herbata   1,5
Środa 26.11.2025 r. ANDRZEJKIChleb, parówki drobiowe, ketchup, pomidor, herbata   1  Mleko z płatkami, drożdżówka, mandarynka, herbata 1,2,5  Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym, gołąbki w sosie pomidorowym, kompot 1,5,6Zapiekanka ziemniaczana z warzywami i boczkiem, herbata   1,5
Czwartek 27.11.2025 r.Chleb, sałatka jarzynowa, wędlina, herbata   1,2,5Bułka z pasztetem pieczonym i ogórkiem, herbata, banan   1  Zupa pomidorowa z makaronem, roladki drobiowe z pieczarkami i papryką w sosie własnym, ziemniaki, surówka z białej kapusty Colesław, kompot 1,2,5,6Chleb, jajecznica na maśle, herbata   1,2,5
Piątek 28.11.2025 r.Chleb, masło, dżem, kawa zbożowa   1,5Bułka z pastą z sera białego i tuńczyka ze szczypiorkiem, herbata 1,3,5Barszcz czerwony z grochem „jaśkiem”,  naleśniki z serem, owocami i bitą śmietaną, kompot 1,2,5,6      ———-

Alergeny występujące w naszych posiłkach:

  1. Zboża zawierające gluten
  2. Jaja i produkty pochodne
  3. Ryby i produkty pochodne
  4. Orzechy
  5. Mleko i produkty pochodne
  6. Seler