Menu Zamknij

JADŁOSPIS

DataI śniadanieII śniadanieObiadKolacja
Poniedziałek 03.11.2025 r.Chleb, pasztet drobiowy, ogórek, herbata   1Bułka z wędliną  i ogórkiem, herbata, jabłko   1Zupa jarzynowa z makaronem, placki ziemniaczane, gulasz wieprzowy, ogórek konserwowy, kompot 1,5,6Chleb, masło, wędlina, sałatka z pomidorów i cebuli, herbata   1,5
Wtorek 04.11.2025 r.Chleb, jajecznica na maśle, pomidor, herbata 1,2,5  Bułka z masłem i dżemem, mleko   1    Zupa brokułowa z makaronem, ziemniaki, nuggetsy z kurczaka w płatkach kukurydzianych, surówka białej kapusty i pietruszki, kompot 1,2,5,6Makaron z jabłkami, herbata   1,5  
Środa 05.11.2025 r.Chleb, parówki drobiowe, ketchup, pomidor, herbata 1Bułka z serem żółtym i sałatą, herbata 1,5Zupa meksykańska z ziemniakami, pierogi leniwe z masłem, kompot 1,2,5,6Zapiekanka ziemniaczana z warzywami i kiełbasą, herbata 5,6
Czwartek  06.11.2025 r.Sałatka gyros, chleb, herbata   1,2,5    Bułka z wędliną  i pomidorem, herbata   1Zupa pomidorowa z ryżem, ziemniaki roladki schabowe z pieczarkami w sosie własnym, surówka z kapusty pekińskiej, marchewki i jabłka, kompot 1,5,6Chleb, kabanos drobiowy, ketchup, pomidor,  herbata 1,5
Piątek 07.11.2025 r.Chleb, twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, herbata   1,5Mleko z płatkami, banan   1,2,3,5Zupa fasolowa z makaronem, ziemniaki, filet z miruny w sosie porowym, brokuł gotowany, kompot 1,2,3,5,6      ———-

Alergeny występujące w naszych posiłkach:

  1. Zboża zawierające gluten
  2. Jaja i produkty pochodne
  3. Ryby i produkty pochodne
  4. Orzechy
  5. Mleko i produkty pochodne
  6. Seler