Menu Zamknij

JADŁOSPIS

DataI śniadanieII śniadanieObiadKolacja
Poniedziałek  01.12.2025 r.Chleb, pasztet drobiowy, ogórek, herbata   1Bułka z wędliną i ogórkiem, herbata, jabłko   1  Zupa szparagowa z makaronem, stek z pieca w sosie pieczarkowym, ziemniaki, ogórek konserwowy, kompot 1,2,5,6Zapiekanki z pieczarkami i serem mozarella, herbata   1,5  
Wtorek 02.12.2025 r.Chleb, jajecznica na maśle, pomidor, herbata, jogurt pitny owocowy   1,2,5  Bułka z serem żółtym, pomidorem i sałatą, herbata   1,5Barszcz biały z ziemniakami,  makaron penne z kurczakiem, marchewką i pieczarkami w sosie śmietanowym, kompot 1,2,5,6Chleb, parówki drobiowe, ketchup, pomidor, herbata   1  
Środa 03.12.2025 r.Chleb, kabanos drobiowy, sałatka z pomidorów i cebuli, herbata 1Bułka z pastą z jaj i tuńczyka ze szczypiorkiem, herbata, mandarynka   1,2,5  Zupa pomidorowa z makaronem, ziemniaki, kotlet z polędwiczek wieprzowych, kapusta kiszona gotowana, kompot 1,2,5,6Makaron z jabłkami, herbata jogurt pitny owocowy   1,5
Czwartek 04.12.2025 r.Chleb, masło, wędlina, pomidor, jogurt pitny  owocowy   1,5Bułka z wędliną i ogórkiem, herbata   1Krem z dynii z grzankami, kotlet mielony, ziemniaki, buraki na gorąco, kompot 1,2,5,6Chleb,  pomidory z serem mozarella, herbata 1,2
Piątek 05.12.2025 r.Chleb, pasta z sera białego i makreli ze szczypiorkiem, herbata   1,2,3,5Mleko z płatkami, banan   1,5Zupa fasolowa z makaronem, ziemniaki, filet z miruny z pieca w sosie beszamelowym, fasolka szparagowa,  kompot 1,2,3,5,6      ———-

Alergeny występujące w naszych posiłkach:

  1. Zboża zawierające gluten
  2. Jaja i produkty pochodne
  3. Ryby i produkty pochodne
  4. Orzechy
  5. Mleko i produkty pochodne
  6. Seler